Новините Сега

Новините Сега

България Новини

РАПИД РЕЛИЕФ е революционно средство с комбинирано действие

Spread the love

РАПИД РЕЛИЕФ е революционно средство с комбинирано действие. От една страна, той активно влияе върху мускулния спазъм и хипертонуса на мускулите, като ги отпуска, като по този начин освобождава нервните окончания от компресия, което в критична ситуация може да ви спаси от тежки необратими последици. От друга страна, проверените дози от растителни компоненти премахват възпалителния процес и възстановяват засегнатите функции на опорно-двигателния апарат. Комплексът помага да се отървете от болката в ставите и да възстановите функциите им без хирургическа намеса. Основното предимство на РАПИД РЕЛИЕФ е, че работи в няколко посоки:
Ефективно възстановява разрушената хрущялна тъкан
Премахва болките, отоците и онемяване на ставите
Връща подвижност на крайниците
Укрепва съединителната тъкан
Оказва обезболяващо и противовъзпалително действие.

Уникалността на РАПИД РЕЛИЕФ е в това, че той, при курсово прилагане не само помога да се избавите от болката, но и задълго ще Ви позволи да забравите за … (да се озвучи проблемът на клиента), тъй като въздействува преди всичко върху причината на болката: възстановява междусъставната течност и хрущялната тъкан, сваля подпухналостта и подобрява кръвоснабдяването.
Това е уникално средство от последно поколение. Еднакво добре лекува травматични и възрастни заболявания на гръбнака и на ставите. Основният действащ компонент е екстрактът от конски кестен. В тях е концентрирано невероятно количество полезни вещества и ензими, които стимулират производството на собствена хиалуронова киселина в ставите. С нейна помощ се премахват възпалението и болката и се стартира регенерацията на хрущяла. Комбинацията от екстракти от лечебни растения и комплекс от витамини ефективно затопля, отпуска мускулите, облекчава спазмите и намалява болката. В резултат на такъв баланс и прецизност на състава идва не само облекчение, но и самата причина за болката да се елиминира.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *